Samsung Galaxy S22 Ultra Fiyatı Düştü! Z Kuşağı Samsung Bayilerine Koştu..

Samsung Galaxy S22 Ultra Fiyatı Düştü! Z Kuşağı Samsung Bayilerine Koştu..

Samsung'un Galaxy S22 Ultra için yaptığı indirimler dikkat çekti. Peki yüzde kaç indirim yapıldı? Fiyat listesi paylaşılan telefonla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Galaxy S22 Ultra satın alacaklar bu fırsatı kaçırmasın. Son gelişmelerle birlikte Samsung'a dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta.

Samsung, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı indirimlerle gündeme geliyor. Şirket, son zamanlarda ciddi şekilde akıllı telefonları için indirim kampanyası başlattı. Şimdi ise gündemde yer alan Galaxy S22 Ultra hakkında konuşacağız. Akıllı telefon hakkında neler biliyoruz? Fiyatlarındaki düşüşün yanı sıra çeşitli kredi seçenekleri ile de satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Özelliklerinin piyasadaki pek çok akıllı telefona göre iyi olması dikkat çekti. Apple'ın pek çok ürünü ile rekabet içerisinde.

Kredi ile Satın Alabilirsinzi!

Samsung Galaxy S22 Ultra'yı Yapı Kredi'den çekeceğiniz kredi ile satın alma imkanınız bulunuyor. Bu nedenle akıllı telefon satın alacaksanız bu ihtimali de gözden kaçırmayın. Tüm bunların yanı sıra Samsung'un kendi sitenizden alırsanız kargo ücreti ödemeyeceksiniz. Sevilen telefon modelindeki güncel fiyatlar gözler önüne serilecek. İndirimli halleri ile satışa sunulan akıllı telefonlar hakkındaki son gelişmeler...

Samsung Galaxy S22 Ultra Fiyatları

Samsung Galaxy S22 Ultra'nın güncel fiyatlarına baktığımızda aşağıdaki fiyat tablosu fazlasıyla açıklayıcı oluyor:

  • Galaxy S22 Ultra 128 GB fiyatı: 22 bin 999 lira
  • Galaxy S22 Ultra 256 GB fiyatı: 23 bin 999 lira
  • Galaxy S22 Ultra 512 GB fiyatı: 24 bin 999 lira