Samsung Galaxy S21 Ultra Fiyat Listesi Açıklandı!

Samsung Galaxy S21 Ultra Fiyat Listesi Açıklandı!

A101'in sunduğu Samsung Galaxy S21 Ultra'nın fiyat listesi ortaya çıktı. Telefonun fiyatını görenler birkaç tane satın almak isteyebilir. Samsung'un bu telefonu neden bu kadar ucuza satılıyor merak edildi. A101, akıllı telefon fiyatlarında büyük bir kampanyaya imzasını attı.

A101, önemli bir telefon kampanyasına imzasını attı. Akıllı telefon satın alacaksanız Samsung ürünü o kadar uyguna gelecek ki herkes şaşırıyor. Birbirinden güzel indirimlere imzasını atan market, bu sefer aktüel ürünler kataloğunda ciddi anlamda indirime gitti. Üstelik bu teknolojik ürünü garantisiyle birlikte alabileceksiniz. Dolayısıyla fiyatların nasıl bu kadar düştüğüne anlam verilemedi. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Samsung Galaxy S21 Ultra fiyatı açıklandı mı?

A101 Yaptı Yapacağını!

A101, daha önce çeşitli telefon modellerinde de indirim yapmıştı. Bu nedenle akıllı telefon satın alacaklar A101'in kampanyalarından faydalanabilir. Söz konusu gelişmeye ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. A101'in sunduğu fırsatlara bir yenisi daha eklenecek mi göreceğiz.

Samsung Gaalxy S21 Ultra Fiyatı!

Samsung Galaxy S21 Ultra'nın fiyatı merak ediliyor. Özellikle de kampanyanın ne zaman sona ereceği araştırılmakta. Ortaya çıkan detaylara göre bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. Normalde çok sık sorulmaz fakat şu sıralar indirimli ürünler sattığı için fiyat listesi merak edildi.

  • Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB Cep Telefonu - Siyah Fiyatı: 17 bin 499 lira