Samsung Galaxy S20 FE 7200 TL'ye Düştü! Zincir Market Samsung Galaxy S20 FE'yi İndirimli Satacak!

Samsung Galaxy S20 FE 7200 TL'ye Düştü! Zincir Market Samsung Galaxy S20 FE'yi İndirimli Satacak!

Samsung'un Galaxy S20 FE telefonu büyük dikkat çekti. Telefonun fiyatı resmi sitedekine göre daha ucuza A101'de satılacak. Peki Galaxy S20 FE için ne kadar fiyat biçildi? Pek çok kişi güncel fiyatları araştırmaktaydı. İşte A101'in yeni kampanyası ile Samsung telefonunun özellikleri ve fiyatı...

A101'de satılması planlanan Samsung Galaxy S20 FE için pek çok kişi fiyat bilgisini kontrol etti. Son dakika gelişmelerine göre markette çok daha ucuza satılacak. İnternetteki satış fiyatına göre indirimli şekilde karşımıza çıkacak olan bu telefon modeli, hali hazırda ilgi görmekte. Üst segment bir ürün olduğu için de müşterilerin dikkatini çekti. Peki özellikleri ve güncel fiyatı nedir?

A101'den Büyük Kampanya!

A101, indirimli olarak Samsung'un Galaxy S20 FE'sini satışa sunacak. Böylelikle telefon satın almak isteyenler bayram edecek. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Ayrıca akıllı telefonun çeşitli özelliklerine de değineceğiz.

Samsung Galaxy S20 FE Fiyatı!

Samsung Galaxy S20 FE'nin fiyatı ortaya çıktı. Samsung'a ait telefonun 240 Hz Screen Touch Response özelliği de büyük dikkat çekmekte. Ekran içinde ön kameranın olması da ayrı bir avantaj. Telefonun fiyatına gelecek olursak 8999 TL yerine A101'de yalnızca 7199 TL'ye satılacak. Dolayısıyla bu indirim büyük ses getirdi. Kaç gün süreceği henüz bilinmiyor fakat birkaç gün içerisinde stokların tükenmesi beklenebilir.