Samsung Galaxy Plus 21 4 Bin TL Birden Düştü! Samsung Galaxy Plus 21 Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı

Samsung Galaxy Plus 21 4 Bin TL Birden Düştü! Samsung Galaxy Plus 21 Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı

Samsung, Galaxy Plus 21'de binlerce TL'lik indirime imzasını attı. Artan akıllı telefon fiyatlarına rağmen önemli düşüşler yaşandı. Peki Samsung'un yaptığı indirimde Galaxy Plus 21 kaç TL'ye düştü? İşte telefonun özellikleri ve hakkında bilinmeyenler...

Samsung, Galax Plus 21 modeli için önemli bir indirime imzasını attı. Telefonu satın almak isteyenler çok sevindi. Piyasadaki fiyatının altına düşen Galaxy S21 Plus için neden indirim yapıldı? Bu haberden sonra Samsung'un pazar payını artırabileceği ifade ediliyor. Söz konusu akıllı telefonla ilgili yaşanan gelişmeler dikkat çekti.

Samsung'dan 4000 TL'lik İndirim

Samsung, 15.999 TL'ye satılan Galaxy S21 Plus'ı 11.999 TL'ye satmaya başladı. 4000 TL'lik indirim gözden kaçmadı. Bu hamlesinden sonra pek çok müşterinin gözü bu telefondaydı. İndirimi kaçırmak istemeyenler satın almak için acele etti. Piyasada Apple ve Xiaomi ile büyük rekabet içerisinde olan Samsung, gayreti ile dikkat çekiyor. Hali hazırda pek çok alanda aktif olarak satış gerçekleştirdiği bilinmekte. Teknolojik ürünlerle olan bağını her geçen gün geliştiriyor.

Galaxy Plus 21 Özellikleri

Samsung Galaxy Plus 21'nin kamera özellikleri dikkat çekmekte. 12 MP f - 1.8 diyafram ana + 12 MP f – 2.2 diyafram ultra geniş açılı lens + 64 MP f – 2.0 diyafram telefoto lensli arka kamerası ile güzel fotoğraf deneyimleri yaşatabilir. Dolayısıyla fotoğraf çekmek için güzel bir telefon arıyorsanız Samsung'un bu ürününü değerlendirebilirsiniz.