Samsung Galaxy Note20 Ultra Fiyatı Tam 2500 TL! Samsung Galaxy Note20 Ultra Fiyatı Güncellendi..

Samsung Galaxy Note20 Ultra Fiyatı Tam 2500 TL! Samsung Galaxy Note20 Ultra Fiyatı Güncellendi..

Samsung'un yeni indirimi şok etkisi yarattı. 2500 TL ucuzlayan telefon dikkat çekiyor. Galaxy Note20 Ultra için neden böyle bir kampanya yapıldı? Samsung telefonu satın almak isteyenler şimdiden sıraya girdi bile. Bir süredir üst segment telefon arayışında olanların bu fırsatı değerlendirebileceği ifade ediliyor...

Samsung, Galaxy Note20 Ultra modeli için yaptığı indirimle gündeme geldi. Güney Koreli teknoloji devi, son zamanlarda ülkemizde bazı ürünleri için fiyat indirimine gidiyor. Fiyatları neden düşürdüğü ise merak edilmekteydi. Kampanyalarının ardındaki neden ortaya çıkınca herkes şaşırdı. Samsung telefonu satın almak isteyenler ise bu fırsatı kaçırmamak için acele etti.

Galaxy Note20 Ultra Ucuzladı!

Galaxy Note20 Ultra, 2500 TL daha ucuza satılıyor. Dolayısıyla telefonu satın almak isteyenlere mükemmel bir fırsat verildi desek yeridir. Normalde 13.999 TL'ye satılan bu ürün, artık 11.499 TL'den alıcısını bulacak. Dolayısıyla telefona dair yaşanan indirim gelişmesi büyük dikkat çekti. Kamera özelliklerine bakıldığında telefonun gerçekten farklı bir yapıya sahip olduğu anlaşılıyor.

İndirim Ne Zaman Bitecek?

Öte yandan Samsung'daki bu indirimin ne zaman sona ereceği merak edildi. Galaxy Note serisinin üst düzey ürünlerinden biri olan bu telefonu kaçırmak istemeyen pek çok kişi bulunuyor. Dolayısıyla telefonu satın almak için elinden geleni yapacak olan bazı teknoloji severler, elini çabuk tutmadıkları vakit kampanyayı kaçırabilirler.