Samsung Galaxy A73 İndirime Girdi! Telefon Fiyatındaki Son Durum Nedir?

Samsung Galaxy A73 İndirime Girdi! Telefon Fiyatındaki Son Durum Nedir?

Samsung Galaxy A73'e ait 128 GB depolama alanlı fiyatı dikkat çekti. Öyle ki akıllı telefon büyük indirime girdi. Sizler de bu gelişme ile birlikte merak edilenleri öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken telefon, Vatan Bilgisayar'da ucuza satılıyor.

Akıllı telefonların indirimli şekilde satılması gözden kaçmıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne serildi. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Samsung marka akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Çünkü bu indirim bir daha gelir mi bilmiyoruz.

Samsung Galaxy A73 Ucuzladı

Samsung'un Galaxy A73'ündeki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Fiyat listesindeki bu değişimle birlikte çeşitli ifadelere yer verilmiş durumda. Vatan Bilgisayar'ın kampanyası kaç gün sürecek merak ediliyor. Bu konu net bir açıklama gelmese de büyük bekleyiş sürecek. İndirimdeki telefonun 128 GB hafıza alanına sahip olduğunu da belirtelim.

Kaç TL'ye Satılıyor?

Samsung Galaxy A73'ün güncel ve indirimli fiyatı olarak aşağıdaki ifadelere yer verildi. Sizler de bu fırsatı değerlendirmek isterseniz elinizi çabuk tutmalısınız:

Samsung Galaxy A73 5G 128 GB Beyaz Renkli Akıllı Telefon Vatan Bilgisayar’a Özel İndirimli Fiyatıyla Sadece: 11.999 TL