Samsung Galaxy A13 4G Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! Samsung Galaxy A13 Fiyat Listesi

Samsung Galaxy A13 4G Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! Samsung Galaxy A13 Fiyat Listesi

Samsung Galaxy A13 4G'nin özellikleri ve fiyatı hakkında çeşitli detaylar paylaşılıyor. Peki Samsung, telefonu ne zaman satışa sunacak? Son zamanlarda telefona dair çeşitli iddialar gündemdeydi. Telefon satışına ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Kamerasından işlemcisine kadar pek çok özellik bilgisi paylaşıldı.

Samsung Galaxy A13 4G'nin bir süredir çıkması ve tanıtılması bekleniyordu. Şimdi ise telefon hakkında çok daha fazla bilgiye sahibiz. Üstelik özellikleri ve fiyat listesine dair çeşitli gelişmeler de meydana geldi. Peki Samsung'un bu telefonunu satın alacaksanız nelere dikkat etmelisiniz? Kamera özelliklerinden işlemcisine kadar pek çok detay için bilgi vereceğiz.

Yeni Telefonun Özellikleri

Samsung Galaxy A13 4G'nin özelliklerinde Exynos 850 yonga seti ve beraberinde 4 GB RAM ile 64 GB depolama alanı büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişi telefonun kamera özelliklerini de merak etmişti. Ortaya çıkan gelişmeler ise oldukça şaşırtıcıydı. 48MP + 5MP + 2MP + 2MP'lik kamera sistemi kullanıcıların beğenisine sunulacak. Selfie çekimi için ise 8MP'lik bir ön kamera yer alacak.

Fiyat ve Satış Tarihi

Samsung Galaxy A13 4G satışına ve fiyatlarına dair herhangi bir gelişme paylaşılmış değil. Bu konuda Samsung'dan bir duyuru yapılması bekleniyor. Sonrasında ise telefon fiyatlarına ilişkin gelişmeler gözler önüne serilecek. Bakalım Samsung'dan fiyata dair nasıl bir hamle gelmesi bekleniyor? Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.