Samsung Binlerce Liralık Modellerin Fiyatında Büyük İndirim Yaptı! Samsung Resmen Satış Rekoru Kırdı!

Samsung Binlerce Liralık Modellerin Fiyatında Büyük İndirim Yaptı! Samsung Resmen Satış Rekoru Kırdı!

Samsung, pazardaki payını artırmak ve yeni kullanıcılara erişmek için akıllı telefon fiyatlarında indirim yaptı. Galaxy serisinin binlerce liralık indirimle satıldığını görüyoruz. Pek çok Galaxy serisi artık daha ucuza sahipleriyle buluşacak. İşte indirime giren Samsung telefon modelleri ve merak edilen gelişmeler...

Samsung'a ait bazı akıllı telefon modellerinde önemli indirimler yapıldı. Samsung'un Galaxy telefon serisi için yaptığı indirimler dikkat çekiyor. Telefon fiyatlarında binlerce liralık değişim yaşandı.  Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE ve Galaxy S21 FE 5G modelleri için yeni fiyatlar belirlendi. Şirketten gelen fiyat düşüşü açıklaması sonrasında pek çok kişi Samsung'u tercih etmeye başladı.

Galaxy Note 20 Ultra 13.999 TL yerine 11.999 TL'ye satılacak. Bu 2000 TL'lik indirim kullanıcıları memnun etti. Galaxy Note 20  ise artık 10.999 TL yerine 9.999 TL ye satılacak. Galaxy S21 FE 5G model telefonun fiyatındaki indirimle birlikte 1500 TL'lik bir fiyat değişimi yaşandı. 11.999 TL olan telefon artık 10.499 TL'ye alıcısına ulaşacak. Galaxy S20 FE 9.499 TL yerine 7.799 TL'ye satılıyor. Dolayısıyla telefonda 1700 TL'lik bir fiyat değişimi olduğunu görebiliriz.

İndirimler Büyük İlgi Gördü

Samsung'un Galaxy serisine ait indirimler dikkat çekti. Pek çok kişi fiyatlardaki değişimi görünce çok sevindi. Özellikle de fiyatların artmadığı ve aksine düştüğü görülünce Samsung'un pazar payını artıracağı yorumunda bulunuldu. Samsung telefonlarına daha fazla ilgi gösterilir ise telefon şirketinin pazar payı beklenenin üstüne çıkabilir.