Renault'tan Ucuz Clio Hamlesi Geldi! 220 Bin TL'ye Sıfır Clio mu Olur?

Renault'tan Ucuz Clio Hamlesi Geldi! 220 Bin TL'ye Sıfır Clio mu Olur?

Renault Clio ile ilgili ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı. 220 bin TL'ye satılması beklenen araçla ilgili neler biliyoruz? Sıfır otomobilin bu kadar ucuz olması dikkat çekti. Clio'nun sahip olacağı özellikler şimdiden merak ediliyor. Renault'tan Türkiye'deki fiyatlar için dev hamle geldi.

Renault, önemli indirimlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya otomobil hakkında neler biliyoruz? GÜncel detayları sizlerle paylaşacağız. Sıfır model Clio aracı satın alacaklar bu haberi dikkatli bir şekilde okumalı. Öte yandan Renault araçlarındaki güncel detaylar gözler önüne serilecek.

Boş Paket Araç Geliyor!

Renault'un yeni ve ucuz Clio modeli, pek çok özellikten muaf tutulacak. Hal böyle olunca aracın maliyeti de düşecek. Peki ya ülkemizde ne kadara satılacak? Türkiye'ye yakında gelmesi planlanan otomobile dair bazı ifadelere yer verildi.

Renault Clio Fiyatı Belli Oldu!

Öte yandan yakında ülkemize gelmesi beklenen aracın 220 bin TL seviyesinden satılması bekleniyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Otomobilin burada satılacağına ilişkin resmi açıklama henüz gelmedi. Bu nedenle Renault'an bir açıklama da beklenmekte. Yakında çeşitli detaylar ortaya çıkacaktır.