Oppo Reno 4 Pro Fiyat Listesi Değişti! Oppo Reno 4 Pro Bu Fiyata Yok Satacak..

Oppo Reno 4 Pro Fiyat Listesi Değişti! Oppo Reno 4 Pro Bu Fiyata Yok Satacak..

Oppo Reno 4'teki fiyat indirimi ortaya çıktı. Akıllı telefon alacaklar adeta şok olacak. Gündeme bomba gibi düşecek bu gelişmelerle birlikte neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Son zamanlarda akıllı telefon fiyatlarının iyice düştüğü görülüyor. İşte Oppo'dan muhteşem kampanya...

Oppo'nu Reno 4 ürününü satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akıllı telefonda büyük indirim yapılıyor. Öyle ki kaliteli telefonlardan biri olarak gösterilen Renor 4 için önemli bir gelişme ortaya çıktı. Pek çok kişi yaşanılanları yakından takip ediyor. Oppo Reno 4'e yapılan indirim sonrasında fiyatlar ne kadar düştü? Üstelik indirimli hali nerede satılıyor?

Oppo Reno 4 Ucuzladı!

Oppo'nun Reno 4 model akıllı telefonu iyice ucuzladı. Fiyatların nasıl bu kadar hızlı düştüğü merak ediliyor. Telefon ihtiyacı olanlar ise bu fırsatı değerlendirerek indirimden faydalandı. Turkcell Pasaj'daki indirim büyük ses getirmişe benziyor. Telefonun özelliklerine baktığımızda ise oldukça kaliteli bir cihaz olduğunu görüyoruz.

Oppo Reno 4 Fiyat Listesi

  • Oppo Reno 4 Pro 128 GB Mavi fiyatı: Piyasa fiyatı 7 bin 499 lira olan cihaz Turkcell Pasaj'da sadece 6 bin 899 lira
  • Oppo Reno 4 Pro 128 GB Siyah fiyatı: Piyasa fiyatı 7 bin 499 lira olan cihaz Turkcell Pasaj'da sadece 6 bin 999 lira
  • Oppo Reno 4 Pro 128 GB Beyaz fiyatı: Piyasa fiyatı 7 bin 499 lira olan cihaz Turkcell Pasaj'da sadece 6 bin 999 lira