OPPO A16 Fiyatı İndirildi! Migros OPPO A16 İndirimi Büyük Ses Getirecek!

OPPO A16 Fiyatı İndirildi! Migros OPPO A16 İndirimi Büyük Ses Getirecek!

OPPO A16 ile ilgili bir kampanya dikkat çekti. Migros'un yeni akıllı telefon indirimi ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında müşteriler bile şok oldu kaldı. Çünkü oldukça önemli bir fiyat değişimi yaşandı. İşte OPPO A16 ile ilgili merak edilenler haberimizde yerini aldı bile.

Migros'ta öyle bir indirim yapılacak ki pek çok kişi şok oldu kaldı. Akıllı telefon ihtiyacınız için burayı tercih edebilirsiniz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği indirimlere dair bazı ifadelere yer veriliyor. İşte güncel gelişmelerle birlikte OPPO A16 hakkında bilinmeyenler haberimizde yer alacak.

Migros'ta İndirim Var!

Migros, OPPO A16 için önemli bir fırsatı duyurdu. Fiyatların ciddi oranda düştüğü görülüyor. Öte yandan bu haberle birlikte market fiyatlarına yeni bir boyut kazandırıldı. Fiyatların yüksek oranda düşmesi müşteri sayısını artırabilir. Stoklarla sınırlı bu akıllı telefonlardan atın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekebilir.

OPPO A16 Kaç TL?

Öte yandan aşağıdaki listede OPPO A16'nın fiyatları yer alıyor. Migros'un bu kampanyasını değerlendirmeniz tavsiye edilmekte.

1 - Oppo A16 32Gb Siyah Cep Telefonu Satış Fiyatı: Piyasa fiyatı 3 bin 999 Türk Lirası olan akıllı cep telefonu Migros'ta sadece 3 bin 49 Türk Lirası'na satılıyor.

2 - Oppo A16 32Gb Mavi Cep Telefonu Satış Fiyatı: Piyasa fiyatı 3 bin 999 Türk Lirası olan akıllı cep telefonu Migros'ta sadece 3 bin 49 Türk Lirası'na satılıyor.