Opel Mokka Fiyatlarında Büyük İndirim ve Kredi Fırsatı! Opel Mokka Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı..

Opel Mokka Fiyatlarında Büyük İndirim ve Kredi Fırsatı! Opel Mokka Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı..

Opel Mokka ile ilgili güncel detaylar açıklandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği aracın hem fiyat listesini açıklıyoruz hem de yeni kredi kampanyasını duyuruyoruz. Opel Mokka müşterileri bu haberle birlikte aracı bir an önce satın almak isteyecek. Üç farklı paketle birlikte otomobil 776.900 TL'den başlıyor.

Opel Mokka satın almayı planlayanlara güzel haber verildi. Otomobil fiyatlarındaki son gelişmeler yanıt buluyor. Öyle ki araç satın almayı planlayanlar bu habere çok sevinecek. Peki ya hangi ürünler indirime girdi? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Kredi Fırsatı Sunuldu!

Opel Mokka'da kredi fırsatının sunulduğu belirtiliyor. 100.000 TL kredi ile 12 ay, %1,49 faiz seçeneği ile karşımıza çıkan Opel, bu sayede aracın daha fazla satış yapmasını sağlayacak. Güncel gelişmelere baktığımızda ise kredili şekilde satılan araç hakkında yeni gelişmeler elde edildi. Otomobilin çeşitli seçenekleri ve fiyat listesi de haberimizde yerini aldı.

Opel Mokka Kaç TL'den Satılıyor?

Opel Mokka'nın üç farklı paketi bulunuyor ve bu paketlere ilişkin fiyat bilgisini sizlerle paylaşacağız. Opel Mokka Elegance paketinde fiyat 776.900 TL olarak belirtildi. Mokka GS Line paketinde ise fiyatın 806.900 TL olduğu ortaya çıktı. Son olarak Mokka Ultimate'de ise fiyat 869.900 TL olarak karşımıza çıkıyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.