Nokia Akıllı Telefon Satışları İle Gündemde! ABD de Sıralamaya Girdi!

Nokia Akıllı Telefon Satışları İle Gündemde! ABD de Sıralamaya Girdi!

Nokia'nın akıllı telefon satışlarında yaşadığı yükseliş şok etkisi yarattı. Öyle bir analize değinildi ki herkes şaşıracak. Çünkü ABD'de satış yapan teknoloji şirketleri arasında ilk 10'a girdi. Uzun zaman sonra elde edilen bu başarıyla birlikte şirketten geri dönüş mesajı verildi.

Nokia, bir zamanların efsanesi olarak bilinmekte. Tuşlu telefonların atası konumunda olan şirket, akıllı telefon üretimi konusunda rakiplerine uyum sağlayamamıştı. Dolayısıyla zaman içerisinde satış sayısı düştü ve gerileme yaşadı. Pazardan aldığı pay ise oldukça düştü. Şimdi ise bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Güncel olarak neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız.

Nokia'dan Geri Dönüş Hamlesi!

Nokia'nın yılın ilk 8 ayında ABD'de en çok satış yapan 15 şirket arasında 8'e girdiği açıklandı. Bu hızlı girişle birlikte Nokia'nın ne kadar emin adımlarla ilerlediği doğrulanıyor. Şirketin bu hamlesinden sonra yeni bir akıllı telefon çıkartabileceği de belirtildi.

Şirket Hala Popüler

Öte yandan Nokia her ne kadar diğer şirketlere göre daha az satış yapsa da hali hazırda en popüler şirketlerden biri konumunda. Dolayısıyla elde ettiği popülerliği hala kaybetmiş değil. Tüm bu detaylar dahilinde bizleri başka neler bekliyor yakın zaman sonra paylaşacağız. Nokia'dan yeni bir akıllı telefon gelir ise büyük ses getirecektir.