Migros OPPO 16 Fiyatlarını Düşürdü! Güncel Fiyat Listesi Ortaya Çıktı!

Migros OPPO 16 Fiyatlarını Düşürdü! Güncel Fiyat Listesi Ortaya Çıktı!

OPPO 16'daki indirim dikkat çekti. Migros'tan satın almanız durumunda yüzlerce TL ucuza sahip olabileceksiniz. Bu gelişme sonrası çeşitli detaylara da değinildi. Peki ya Migros'un aktüel ürünler kataloğu hakkında neler biliyoruz? OPPO 16'yı kaç TL'ye satacak? İşte detaylar...

Migros, son zamanlarda çeşitli ürünlerin fiyatlarında yaptığı indirimle gündeme geliyor. Ucuz ve kaliteli akıllı telefon arayanlar için önemli bir hamleye imzasını attı. Yüksek orandaki indirimiyle OPPO 16'nın fiyatında indirim yaptığı ortaya çıktı. Peki ya bu telefon için ne kadar indirim yapıldı ve satış fiyatı nedir? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akıllı telefon fiyat listesinde son durum da belli oldu.

OPPO 16 Fiyatları Düştü

OPPO, son 4-5 yıl içerisinde ülkemizdeki pazar payını artırmış bir marka. Dolayısıyla bu markanın sunduğu indirimler de dikkat çekiyor. Sizler de akıllı telefonunuzu yenilemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirsiniz. Sınırlı sürede marketlerde olacak fırsatla birlikte aktüel ürünler kataloğundaki fiyatları sizlerle paylaşacağız.

OPPO 16 Güncel Fiyatlar

Oppo A16 32Gb Siyah Cep Telefonu Satış Fiyatı: Piyasa fiyatı 3 bin 999 Türk Lirası olan akıllı cep telefonu Migros'ta sadece 3 bin 49 Türk Lirası'na satılıyor.

Oppo A16 32Gb Mavi Cep Telefonu Satış Fiyatı: Piyasa fiyatı 3 bin 999 Türk Lirası olan akıllı cep telefonu Migros'ta sadece 3 bin 49 Türk Lirası'na satılıyor.