Kısa Süreliğine iPhone 13 Fiyatlarında İndirime Gidildi! iPhone 13 Kaç TL'ye Düştü?

Kısa Süreliğine iPhone 13 Fiyatlarında İndirime Gidildi! iPhone 13 Kaç TL'ye Düştü?

Apple iPhone 13 satın alacaksanız bu indirim tam da size göre. Çünkü fiyatlarda inanılmaz bir düşüş yaşandı. Peki ya iPhone 13 kaç TL'ye satılıyor? İşte buradan satın almanız durumunda binlerce lira cebinizde kalacak. İşte telefonun indirimli satıldığı yer ve güncel iPhone 13 fiyatları haberimizde...

Apple'a ait olan iPhone 13, son zamlarla birlikte iyice ateş pahası haline gelmişti. Ancak iPhone 13 satın alacaklar için yapılan indirim dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akıllı telefona dair güncel bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde. Telefon şu an kaç TL'ye satılıyor? Tüm seçenekleriyle birlikte iPhone 13 satın alacaklar bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

iPhone 13 İndirimli Satılacak!

Turkcell Pasaj'dan indirimli şekilde iPhone 13 almak artık çok kolay. Hali hazırda indirimli halde satışa devam edildiğini belirtelim. Bu nedenle fırsat sona ermeden sizler de satın alabilirsiniz. Güncel fiyat listesine bakıldığında diğer satış yerlerinden daha uyguna denk geldiğini görüyoruz. Turkcell'in sunduğu bu kampanya ile birlikte çeşitli gelişmelere de değinildi. Peki ya akıllı telefondaki kampanya kaç gün sürecek? Bu soru henüz yanıt bulmasa da meraklı bekleyiş sürüyor. Akıllı telefonda binlerce liralık indirim yapıldığı görüldü.

iPhone 13 İndirimli Fiyat Listesi

  • iPhone 13 128 GB Fiyatı: 21.779,00 TL
  • iPhone 13 256 GB Fiyatı: 23.499,00 TL
  • iPhone 13 512 GB Fiyatı: 27.492,00 TL