iPhone SE3 Yeni Fiyatı 4400 TL'ye Düştü! iPhone SE3 Fiyatını Duyanlar Satın Almak İçin Sıraya Girdi!

iPhone SE3 Yeni Fiyatı 4400 TL'ye Düştü! iPhone SE3 Fiyatını Duyanlar Satın Almak İçin Sıraya Girdi!

iPhone SE3 fiyat listesinde yaşanan gelişme dikkat çekti. Apple, ucuz ürün satmayı planladığını belirtti. Böylelikle fiyatlar düştükçe düşecek. Ülkemizde araba parasına satılmaya başlanan telefonlar dikkat çekiyordu. Apple, stratejik bir hamlede bulunarak ucuz telefon satışı için çalışmalara başladı. İşte iPhone SE3 satış fiyatı...

Apple, ucuz telefon satışı ile pazar payını genişletmeyi amaçlıyor. Özellikle de ülkemizde yüksek fiyatlara satılan telefonlardan sonra böyle bir gelişme yaşandı. Pek çok kişinin şaşkınlıkla takip ettiği iPhone SE3 fiyatları gözler önüne serildi. Peki sevilen telefon markası nasıl ucuza satılacak?

Apple Uygun Fiyata Satacak

Kâr payı ve çeşitli detaylardan kısacak olan Apple, iPhone SE3'ü Avrupa'da da ucuza satmaya hazırlanıyor. Bu gelişme ile birlikte telefon fiyatlarının neden düştüğü sorgulandı. Aslında sebebi oldukça basit. Apple, pek çok ülkede son yıllarda pazar payı yüzdesi olarak değer kaybetti. Eski ilgisini göremediği için rakipleriyle mücadele edebilmek adına fiyatlarında değişiklik yapacak. Yeni modelin fiyatını düşük tutacak ki daha fazla müşteriye ulaşabilsin.

iPhone SE3 Fiyatı Açıklandı!

Öte yandan iPhone SE3 fiyatı olarak ortalama 250 ila 300 dolar arasında bir miktar belirtiliyor. Yani diğer iPhone ürünlerinden çok daha ucuz olacağı kesin. Üstelik 2022 yılında çıkacak bir iPhone telefonuna göre oldukça iyi bir fiyata pazarlanacak. Ülkemizde de ortalama 4500 TL'ye satılması beklenebilir.