iPhone SE3 Özellikleri ve Fiyatı Bugün Belli Oluyor! İşte iPhone SE3 Güncel Fiyat Listesi

iPhone SE3 Özellikleri ve Fiyatı Bugün Belli Oluyor! İşte iPhone SE3 Güncel Fiyat Listesi

iPhone SE3 satın almayı planlıyorsanız özelliklerine bakmanın vakti geldi. 8 Mart yani bugün belli olacak iPhone SE3 özelliklerinde son durum nedir? Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyor. Apple'ın tanıtım gününde iPhone SE3'e dair çeşitli gelişmeler belli olacak.

iPhone SE3, yakın zamanda Apple'ın yapacağı ürün tanıtımlarıyla birlikte ortaya çıkacak. Telefona ilişkin pek çok bilginin elde edileceği belirtiliyor. Ancak bir yandan da çeşitli sızıntılar da takip edilmekte. RAM ve depolama alanı başlıca merak edilen konular arasında yerini aldı. Akıllı telefon satın alacaklar iPhone SE3'ün fiyatını da araştırıyor. Ülkemizde astronomik rakamlara satılan iPhone telefonlarına bir yenisi daha mı eklenecek? Bu sefer indirim dahi yapılsa fiyatların yine yüksek olacağı tahmin ediliyor. Çünkü çıta gittikçe yükselmekte.

iPhone SE3 Özellikleri

iPhone SE3 özellikleri bakımından 64, 128 ve 256GB depolama alanına sahip olması ilk dikkat çeken gelişmeler arasındaydı. Telefonun şarj sistemi de merak edildi. Magsafe ile şarj edilip edilmeyeceği araştırıldı. 5G bağlantı teknolojisinin yanı sıra 4.7 inçlik LCD ekrana sahip olduğu da bilinmekte.

8 Mart'ta Belli Olacak!

Apple ürünlerinin tanıtılacağı 8 Mart'ta iPhone SE3 başta olmak üzere pek çok ürün hakkında bilgi edineceğiz. Dolayısıyla tanıtım tarihini beklemek en doğru karar olacaktır. Apple hayranları bugünü iple çekiyor.