iPhone SE3 İçin Yeni Fiyat Belirlendi! Apple'dan 4000 TL'ye Telefon!

iPhone SE3 İçin Yeni Fiyat Belirlendi! Apple'dan 4000 TL'ye Telefon!

Apple, telefon modelinde düzenlemeye gidebilir. Yenilenecek iPhone SE3'ün daha uygun fiyata satılabileceği ifade ediliyor. Böylelikle daha fazla müşteriye erişmeyi planlamakta. Apple telefonu 4000 TL'ye mi satılacak? Pek çok kişi iPhone fiyatlarının ucuzlamasına şaşırdı.

iPhone modelleri, Türkiye'de son birkaç yıl içerisinde inanılmaz pahalandı. Fiyatlar öyle seviyelere geldi ki son çıkan telefonlar 20 bin TL'den alıcı buluyor. Hal böyle olunca bu fiyat artışının nedeni merak edildi. Hem vergiler hem de Apple'ın fiyat politikasının bunda etkili olduğu görülüyor. Peki son dakika gelişmesine göre Apple ürünlerinde yeni bir düzeleme yapılacak mı? iPhone SE3 için daha farklı fiyat belirlenmesi bekleniyor.

iPhone SE3 4000 TL mi Olacak?

Öncelikle Apple, pazar payını güçlendirebilmek adına zayıf kaldığı bölgelerde indirimli ürünler satmaya başlayacak. Yenilenmiş telefonların piyasalara sürülmesi bekleniyor. iPhone SE3 ile atılacak bu adımla beraber telefonun fiyatı da belli oldu. Ülkemizde ortalama 4000 ila 4500 TL arasında satılabilir. Böylelikle Apple'ın Xiaomi ve Samsung'un elde ettiği pazar payından pay alabilme ihtimali artacak.

Telefonun Fiyatı Belirlendi

Apple iPhone SE3'ün fiyatı belirlendi. Pek çok kişinin merak ettiği üzere 250 dolara satışa sunulacağı ifade ediliyor. Ancak son dakika gelişmesi nasıl olur ve Apple'dan yeni bir açıklama gelir mi zamanla göreceğiz.