iPhone SE Fiyatı 7 Bin TL'ye Düştü! Apple İndirim İçin Duyuruda Bulundu

iPhone SE Fiyatı 7 Bin TL'ye Düştü! Apple İndirim İçin Duyuruda Bulundu

iPhone SE 2022 fiyatlarını görenlerin ağzı açık kaldı. Çünkü telefonla ilgili bilinmeyen bilgiler verildi. Özellikleri harika olan ve iPhone 13'e meydan okuyan Apple telefonu hakkında neler biliyoruz? Fiyatı o kadar düşük ki bir an önce satın almak isteyebilirsiniz. İşte internet üzerindeki fiyat listesi...

Apple'a ait iPhone SE 2022 akıllı telefonunu satın almak isteyenler bir an önce harekete geçmeli. Çünkü telefonun fiyatı oldukça düştü ve pek çok kişi bunu merak ediyordu. Söz konusu gelişmelere bir yenisi daha eklendi. iPhone 13 ile kıyaslandığında aradaki fark oldukça şaşırtıcıydı. Peki telefon hakkında neler biliyoruz? Söz konusu telefonun işlemcisindeki güç gözler önüne serildi. Ayrıca Apple ürününe sahip olmak istiyorsanız çok daha düşük bir ödeme yapabilirsiniz.

iPhone SE 2022 Ucuza Satılıyor!

iPhone 13'e kıyasla iPhone SE 2022'ni çok ucuza satıldığı belirtildi. Dolayısıyla bu fiyat gelişmesi kimsenin gözünden kaçmadı. Eğer sizler de satın almayı planlıyorsanız en ucuz nereden temin edebilirsiniz sizlerle paylaşalım. Söz konusu akıllı telefon gelişmelerine ilişkin merak edilenleri paylaşıyoruz.

İnternette 7000 TL!

iPhone SE 2022'nin internet üzerinde 7000 TL'ye kadar düştüğü görüldü. Özellikle de Aliexpress üzerindeki satıcılara baktığımızda ürünün fazlasıyla avantajlı olduğunu görüyoruz. Ancak yanında şarj cihazının verilmediğini belirtelim. Dolayısıyla çeşitli kulaklık ve şarj cihazı gibi parçaları ekstradan satın almak zorundasınız.