iPhone SE 64 GB Fiyatı 7200 TL'ye Düştü! iPhone SE Fiyat Listesi Yayınlandı

iPhone SE 64 GB Fiyatı 7200 TL'ye Düştü! iPhone SE Fiyat Listesi Yayınlandı

Apple iPhone SE'nin 64 GB hali kaç TL'den satılacak? Şirketten indirim haberi geldiği iddia edildi. İnternet üzerinden sipariş verecekler büyük gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle de iPhone SE özellikleri ve güncel fiyatı gözler önüne serildi. Akıllı telefon hakkında neler biliyoruz?

Apple'a ait olan iPhone SE 64 GB için yapılan indirim dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu iPhone SE'ye ilişkin hem fiyat hem de özellik gelişmesi yaşanıyor. Eğer bu cihazı internet üzerinden sipariş ile satın alacaksanız oldukça ucuza alabilirsiniz. Söz konusu telefonun sahip olduğu özellikler de çok sevildi. Her ne kadar hafıza alanı biraz küçük gibi dursa da temel özellikleri ilgi ile takip ediliyor. Telefona dair güncel bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde...

iPhone SE Fiyatı Nedir?

iPhone SE'yi satın almak isterseniz en az 7199 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Dolayısıyla şarj kablosu ve kulaklık gibi çeşitli donanımları da satın alırsanız bu fiyat 10.000 TL'ye yaklaşacaktır. Fiyatlara dikkat etmeli ve ona göre satın alım işlemlerini tamamlamalısınız. Apple, uygun fiyatlarıyla adından söz ettiriyordu fakat yine bir telefonun tam halini satın almak 10 bin TL'yi aşacak hale geldi.

iPhone SE Özelliği

iOS 15 gücünü arkasına alan iPhone SE, klasik modeller gibi 7 megapiksel geniş ön kamerasının yanı sıra TOUCH ID sistemine de sahip. Aynı zamanda arka kamerası da fazlasıyla kaliteli çekimler yapıyor. RAM ve hızlı şarj konusunda da avantajlı.