iPhone Pillerinin Ömrü Hemen Tükeniyor! Bu Hatayı Yapanlar iPhone Şarj Sorunu Yaşayacak!

iPhone Pillerinin Ömrü Hemen Tükeniyor! Bu Hatayı Yapanlar iPhone Şarj Sorunu Yaşayacak!

Apple'dan gelen hamle herkesi şaşırttı. Öyle ki pek çok kişi iPhone telefonlarındaki pil sorununu merak ediyordu. Şarj kapasitesinin azalması ve pillerin çürümesiyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı. iPhone kullanıyorsanız bu hatayı kesinlikle yapmamalısınız.

Apple, son dönemde iPhone pilleri için radikal kararlar aldı. Çok daha kaliteli ve kullanıcı dostu olması nedeniyle iyon pillerin kullandığı açıklanmıştı. Ancak beklentilerin dışında iyon pillerin fayda sağlamadığı görüldü. Önemli sorunlarla karşılanmasına sebebiyet verdiği ifade ediliyor. Öyle ki kullandığınız akıllı telefonun ömrünü de yüksek oranda etkilediği belirtilmekte. Peki ya iPhone kullanıcıları bu noktada neler yapmalı?

Telefonu Tam Şarj Etmeyin!

Telefonu şarj ederken sonuna kadar doldurmak orta ve uzun vadede ciddi sıkıntılara yol açabilir. Pilinizin şarj kapasitesini olumsuz anlamda etkilediği belirtiliyor. Bu noktada uzmanların önerdiği şey ise pilinizi tamamen şarj etmeden işlemi sonlandırmak. Böylelikle çok daha etkin bir kullanım deneyimi yaşayacaksınız.

İyon Piller Değişecek mi?

Öte yandan Apple, yeni çıkaracağı modellerde iyon pilleri değişecek mi yoksa pillerin zamanla çürümesinden memnun mu merak ediliyor. Bu noktada şirketten gelecek açıklama da oldukça önemli. Çeşitli detaylar ve dahasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.