iPhone Model Telefonlarda İsim Değişikliği Şaşırttı! Apple Ürünlerinde Yeni Dönem Başladı!

iPhone Model Telefonlarda İsim Değişikliği Şaşırttı! Apple Ürünlerinde Yeni Dönem Başladı!

Apple, iPhone model isimlendirmesinde yeni bir adım atacak. Artık iPhone modellerinde Plus ve Pro gibi isimlendirmeler karşımıza çıkabilir. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği iPhone 14, ilk olarak bu değişimle mi karşımıza çıkacak?

iPhone son zamanlara damgasını vuracak şekilde geliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği telefonlara ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Apple'a ait olan iPhone 14'ün çıkış tarihinin yanı sıra ismi de değişecek. Dolayısıyla akıllı telefona ilişkin neler biliyoruz? Gündemde yerini alacak telefonla ilgili çeşitli detaylara yer verildi.

iPhone İsmi Değişiyor!

iPhone 14 ile birlikte telefonun model sıralamasında değişiklik yapılacak. Artık Plus isimlendirmesi de gelecek. Üstelik bunun yanı sıra Pro ve Max'in de kullanılacağı belirtildi. İsimlendirmedeki bu değişiklikle birlikte neler yaşanacağı yakında ortaya çıkacak. Yenilik peşinde koşan Apple, bu noktada başarılı olabilecek mi?

Yeni iPhone İsimleri!

Eğer bir aksilik yaşanmaz ise iPhone model ürünlerdeki isimler değişiyor. iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max şeklinde olması beklenmekte. Bakalım Apple, bu kararın arkasında durabilecek mi? Kullanıcılara önemli değişiklikler sunmayı amaçlayan şirket, çok basit gözüken ancak etkili olabilecek yeniliklere de adım atmayı planlıyor.