iPhone Kullananlara Kötü Haber! İphone'da Artık WhatsApp Kullanılamayacak..

iPhone Kullananlara Kötü Haber! İphone'da Artık WhatsApp Kullanılamayacak..

iPhone telefonları ile ilgili alınan karar dikkat çekti. iOS sürümü eski olanlar Whatsapp kullanamayacaklar. Aynı şekilde bazı iPhone modelleri de Whatsapp kullanımına veda edebilir. Peki ya bunun için son tarih verildi mi? iPhone kullanıcılarını üzecek bu haber gündemden düşmüyor.

iPhone model ve sürümlerinde alınan yeni karar açıklandı. Bazı kullanıcılar Whatsapp kullanamayacak. Apple'a ait eski sürümler için alınan bu karar dikkat çekiyor. Böylelikle çok daha güncel ve aktif sürümlere olan eğilim artıyor. Aynı zamanda uygulamalarda kullanılan teknolojilerin güncel sürüm gerektirmesi nedeniyle de bu kararın alınması fazlasıyla normal. Peki ya Apple için nasıl bir karar alındı? iPhone model ve sürümlerine dair bilinmeyenler açıklanıyor.

iOs Sürümlerine Veda!

iOS 10 ve 11 kullanmakta olan kişilerin belirli bri tarihten sonra Whatsapp kullanamayacağı öğrenildi. Üstelik iPhone modeli olarak da iPhone 5 ve iPhone 5C kullananlar Whatsapp macesasında sona gelecek. Telefonunuzu yenilemeniz veya sürümünüzü güncellemeniz halinde uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Son Tarih 24 Ekim 2022!

24 Ekim 2022 tarihine kadar değişim yapmanız halinde Whatsapp uygulamasına erişmekte bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Ancak aksi halde uygulamayı kullanamayacağınızı unutmayın. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek açıklandı. Whatsapp kullanımının diğer akıllı telefon modellerine de kısıtlama getirip getirmeyeceğini yakında öğreneceğiz.