iPhone Güncel Fiyat Listesi! iPhone SE, 8, 11 ve 12 Fiyatları Düştü!

iPhone Güncel Fiyat Listesi! iPhone SE, 8, 11 ve 12 Fiyatları Düştü!

iPhone fiyatlarındaki indirim dikkat çekti. Medimarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa'nın indirimleri açıklandı. iPhone SE, 8, 11 ve 12'deki güncel durum nedir? Apple'a ait iPhone model telefonları daha uygun fiyata satın alabileceksiniz. İndirimlerin tarihi geçmeden kaçırmayın.

iPhone 8, 11 ve 12'nin güncel fiyat listesi merak ediliyor. Pek çok kişi Apple ürünlerinin indirime girdiğini fark etti. Bu nedenle MediaMarkt Teknosa Ve Vatan Bilgisayar gibi satış noktalarındaki fiyatları araştırıyor. Eğer sizler de garantili ve sıfır bir telefon alacaksanız hangi modeli tercih etmelisiniz? İndirim miktarına göre hareket edecek olursanız iPhone modelleri büyük fırsatlar sunuyor. Çeşitli fiyat düşüşleri ve indirimlere dair detayları sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişi gelişmeleri yakından takip ediyor.

iPhone 8,11,12 Fiyatları

MediaMarkt Teknosa Ve Vatan Bilgisayar, iPhone 8 yerine iPhone SE satışını sürdürüyor. Dolayısıyla güncel fiyatlara baktığımızda 64 GB'lik satın almak isteyenler MediaMarkt’ta 7.599 TL iken; Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarında 7.399 TL ödemesi gerekecek.

iPhone 11 fiyatları da gözler önüne serildi. Çeşitli mağazalardan 11.799 TL'den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu gelişme sonrasında vatandaşlar üç büyük satış noktasına gözünü kestirdi. iPhone 11'in 128 GB'lik versiyonunu satın almayı planlayanlar ise 12.799 TL'den başlayan fiyatları değerlendirebilir. Bakalım Apple ürünlerindeki indirimler ne zamana kadar sürecek? Konu ile ilgil güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.