iPhone Fiyatları Dibe İndi! 1500 TL'ye Son Model iPhone mu Olur?

iPhone Fiyatları Dibe İndi! 1500 TL'ye Son Model iPhone mu Olur?

iPhone fiyatları nasıl bu kadar düştü? 1500 TL'lik son model iPhone satın almak için Ticaret Bakanlığı'nın sistemini kullanmalısınız. Peki hangi yöntemle bu kadar uygun fiyata telefon alabileceksiniz? Milyonların merak ettiği sorunun yanıtı verildi. İşte düşük bütçe ile 15 bin TL'lik telefon almanın yeni yolu...

Ucuz akıllı telefon veya teknolojik ürün arayanları sevindirecek bir haber yayınlandı. Bundan sonra sizler de çok fazla para vermeden gümrük vasıtasıyla ucuza ürün alabileceksiniz. Gümrüğe takılan mallar bizzat Ticaret Bakanlığı tarafından ihale sistemi ile satışa sunulmakta. Dolayısıyla belirli bir süre sahibi tarafından gümrük bedeli ödenerek alınmayan ürünlere ilişkin bazı detaylar paylaşıldı.

e-İhale ile Ucuz iPhone!

Yurt dışından getirilen telefonların gümrüğe takılması ucuza telefon almanız için bir fırsat olabilir. e-İhale sistemi tam olarak bu fırsatı sunuyor. iPhone'dan Samsung'a kadar pek çok model bu noktada büyük önem taşımakta. Yurt dışından sipariş edilen bazı ürünler gümrükte kalabilmekte. Eğer ihale sistemini düzenli olarak takip ederseniz pek çok aktif ihale görebilirsiniz.

Uygun Fiyata Veriliyor!

Öte yandan iPhone ve diğer telefon markaları ihalelerde uygun fiyat ile başlamakta. Başlangıç fiyatının düşük olması nedeniyle teklifler de ona göre şekilleniyor. Üstelik uyguna ürün bulmanız da kolaylaşıyor.