iPhone 15 Pro Max Özellikleri Şimdiden Sızdırıldı!

iPhone 15 Pro Max Özellikleri Şimdiden Sızdırıldı!

iPhone 15 Pro Max'in özellikleri ile ilgili çeşitli sızıntılara yer verildi. Ünlü analist Ming-Chi Kuo bu konu hakkında neler söyledi? Kamera sisteminin değişeceği ipucunu veren ünlü isim, herkesi şok edecek. Apple, iPhone 15 Pro Max ile yeni bir devrime mi hazırlanıyor?

Birkaç ay içerisinde iPhone 14 ve çeşitli modellerinin çıkması bekleniyor. Öyle ki yapılan haberlerin bir kısmı ise gelecek yılda satışa sunulacak iPhone 15 Pro Max ile ilgili. Çünkü teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dönemde Apple  da boş durmuyor. Yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği akıllı telefona ilişkin ünlü analistten açıklama geldi.

iPhone 15 Pro Max'deki Büyük Değişim!

Ming-Chi Kuo, yaptığı açıklama ile birlikte iPhone 15 Pro Max'de önemli bir değişime gidileceğinden bahsetti. Kamera yapısının değişmesiyle birlikte Apple'ın devrim niteliğinde bir iş üzerinde çalıştığını belirtiyor. Dolayısıyla özelliklerle ilgili çok kısıtlı bilgiler verilse de bunlar dahi büyük ses getirecek.

Periskop Tarzı Kamera Geliyor!

Apple, periskop tarzı bir kamerayı benimseyebilir. Analist Kuo'nun aktardıklarına göre bu kamera ile birlikte telefoto lensli telefonlar ayrı bir anlam kazanacak. Bakalım Apple, gerçekten de çeşitli sızıntılarla beraber böyle bir hamlede bulunacak mı hep birlikte göreceğiz.