iPhone 15 Özellik ve Fiyatı Resmen Sızdırıldı! Apple'dan Tarihi Karar Geldi!

iPhone 15 Özellik ve Fiyatı Resmen Sızdırıldı! Apple'dan Tarihi Karar Geldi!

Apple, iPhone 15'e dair önemli bir sızıntıyı kaçırdı. Öyle bilgiler verildi ki pek çok kişi şaşırdı. Peki iPhone 15'in 2023 yılında çıkacak olmasına rağmen bu kadar gündem olmasına neden olan şey nedir? Öyle bir donanımsal özellik değişecek ki iPhone 14'ün çıkışı dahi unutulacağa benziyor.

Apple, bu yıl iPhone 14 ile adından söz ettirecek. Geçtiğimiz beklediğimiz kadar satış yapamayan ve gündemde kalamayan teknoloji şirketi, bu sefer iPhone 14 ile bambaşka bir başarı elde etmek istiyor. Dolayısıyla bu sene çıkacak akıllı telefon şimdiden merak edildi. Telefonla ilgili bilgi edinmek için araştırmalar yapıldı fakat bir anda iPhone 15'e dair bilgiler ortaya çıktı.

iPhone 15'ten Yeni Özellik!

Apple, iPhone 15 ile Lightning bağlantı noktasına son vermek istiyor. Lightning donanımı yerine USB-C desteğinden faydalanacağı belirtiliyor. Dolayısıyla bu hamle ile iPhone 14 merakla beklenen özellikte sona doğru gidecek. Bu nedenle 2022 yılında satışa çıkacak telefonun değeri oldukça ayrı.

iPhone 15 Fiyatı Belli Oldu mu?

Öte yandan ne iPhone 14'ün ne de iPhone 15'in fiyatı belli oldu. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından öğrenmek istiyor fakat sızıntılardan yana da bir sonuç yok. Apple'ın telefonlarıyla ilgili çeşitli ifşalar büyük ses getirmekte. Yakın zamanda çeşitli donanımsal özellikler de yanıt bulacaktır. Bu yüzden ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.