İphone 14'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu! İşte İphone 14 Yeni Fiyat Listesi..

İphone 14'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu! İşte İphone 14 Yeni Fiyat Listesi..

Apple'ın iPhone 14'ü birkaç ay içerisinde satışa sunulacak. Peki ya iPhone 14 kaç TL'ye satılacak? Ortaya çıkan fiyat listesine bakacak olursak işlerin rengi biraz değişti. Çünkü oldukça farklı bir satış rakamı ile karşımıza çıkılması bekleniyor. Şirketten gelen açıklama gündemdeki yerini aldı.

iPhone 14 fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesine dair bilinmeyenleri aktarıyoruz. Birkaç ay içerisinde satışa sunulacak olan Apple'ın akıllı telefonu iPhone 14 ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Ancak bu ifadelerin resmi olmadığını belirtelim. Dolayısıyla iPhone 14'e dair güncel gelişmeler artık haberimizde olacak...

iPhone 14'e Zam Yapılacak!

Milyonların merakla beklediği akıllı telefon için zam kararı alındığı duyurulmuştu. Ancak bu kararın ne kadar geçerli olacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan bilgilere göre çeşitli detaylara yer verildi. Geçen yıl çıkan iPhone 13'e göre 100 dolarlık bir artışla satışa sunulması planlanmakta. Eğer bu iddia doğru ise büyük ses getirecektir.

iPhone 14 Türkiye Fiyatı!

iPhone 14'ün Türkiye fiyatı için ise çarpıcı yorumlarda bulunuldu. Modelin ortalama 30 bin TL üzerinde satışa sunulması bekleniyor. Herkesin şok olduğu gelişmeyle birlikte yeni model iPhone satın almak iyice imkansız hale geliyor. Neredeyse araç fiyatına satılacak olan akıllı telefondaki bu durum yakın zamanda değişir mi göreceğiz.