iPhone 14'de Şok Kampanya! Apple'dan Gelen Adım Dikkat Çekti!

iPhone 14'de Şok Kampanya! Apple'dan Gelen Adım Dikkat Çekti!

iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max satın alacaklara müjdeli haber verildi. İndirimli şekilde ürün satışı yapılacak. Peki ya güncel olarak ne kadarlık bir indirim bizleri bekliyor? İşte akıllı telefonda binlerce TL'lik indirime bedel Hepsiburada kampanyası haberimizde...

Apple'ın yeni kampanası dikkat çekti. iPhone 14 ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar haberimizde yanıt bulacak. Peki ya Hepsiburada kampanyası hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken telefonu uygun fırsata ve çeşitli kampanyalar ile satın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Hepsiburada'dan Kampanya!

Hepsiburada'dan yapacağınız iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max alışverişlerinde 3 ay takside 0 vade avantajı sunulacak. Öte yandan telefonu yenileyebilir ve eski telefonunuzu belirli bir bedel karşılığında satın alabileceksiniz.

Kampanya Kaç Gün Sürecek?

Hepsiburada kampanyası ile birlikte satışların kaç gün süreceği henüz belli değil. iPhone 14 fırsatını kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Bu nedenle çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Merak edilen soruları sizler için yanıtlamayı sürdüreceğiz. Öte yandan detayları da ileteceğiz.