iPhone 14 Ön Satışa Sunuldu mu? Henüz Tanıtılmadan Fiyatlar Ortaya Çıktı

iPhone 14 Ön Satışa Sunuldu mu? Henüz Tanıtılmadan Fiyatlar Ortaya Çıktı

Apple iPhone 14 ile ilgili verilen haber dikkat çekti. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu ve sonunda ortaya çıktı. Apple'ın yeni telefonu kaç dolardan satılıyor? Türkiye'ye ne zaman geleceği merak edildi. Tanıtımı dahi gerçekleşmeden fiyatlar ifşa mı oldu? İşte iPhone 14 fiyat listesi...

iPhone 14 ne zaman tanıtılacak diye beklenirken bazı teknoloji mağazalarında ön satışa sunuldu. Dolayısıyla bu gelişme dikkat çekti. Çin'deki teknoloji marketlerindeki bu gelişme şok etkisi yarattı. Milyonlarca Apple hayranı, güncel gelişmeleri yakından takip etmek istiyor. İşte iPhone 14 fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizde yerini almak üzere.

iPhone 14 Satışa Çıktı mı?

Hayır, henüz satışa çıkmış değil. Ancak en kısa sürede tanıtımı gerçekleşecek. Bu süre zarfından sonra başta ABD olmak üzere çeşitli ülkelerde satışa sunulacak. Şimdilik bu konu hakkında detaylı bir açıklama yapılmış değil. Ancak fiyatlarla ilgili bazı iddialar ortaya çıktı.

iPhone 14 Fiyatlarında Son Durum

iPhone 14 fiyatlarıyla ilgili çeşitli bilgiler verildi. Resmi kaynak değil ancak Çin'deki mağazalarda  iPhone 14 971, 14 Plus 1072, 14 Pro 1435 ve 14 Pro Max 1580 dolardan başlayan fiyatlarla ön satış satışa çıkarıldığı görüldü. şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım Türkiye'de bu telefon ne kadardan satışa sunulacak? Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.