iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu mu? Apple'dan iPhone 14  Fiyat Listesi Açıklaması!

iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu mu? Apple'dan iPhone 14 Fiyat Listesi Açıklaması!

Eylül ayındaki tanıtımla birlikte iPhone 14 fiyatları resmi olarak açıklanacak. Peki ya resmi olmayan fiyat listesi hakkında neler biliyoruz? Öte yandan akıllı telefon özellikleriyle ilgili merak edilenler yanıtlanacak. Apple'ın akıllı telefondaki yeni fırsatları ve fiyat listesini paylaşıyoruz.

Apple, Eylül ayı içerisinde iPhone 14'ü satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Öte yandan öncelikli olarak akıllı telefonun tanıtımı gerçekleştirilecek. Özellikleri ve çeşitli detaylar ortaya çıkacak. Dolayısıyla fiyat listesi de tanıtımda paylaşılacaktır. Ne kadarlık bir ödeme yapılması gerektiği sorusu da yanıt buluyor.

iPhone 14  Zamlı mı Satılacak?

iPhone 14 ve diğer modellerinin geçmiş senelere göre daha zamlı satışa sunulacağı belirtiliyor. Hal böyle olunca ülkemizde de telefonun iyice astronomik bedellerle satılacağına tanıklık edeceğiz. Son gelişmelere bakacak olursak, Apple'dan gelen bu hamle büyük dikkat çekti. Güncel fiyat listesi şaşırtıyor. iPhone 14'ün bazı özellikleri de merak edilmekte. İletişim teknolojisinde bariz bir değişikliğe imza atılacak. Uydu teknoloji ile beraber merak edilenler yanıt bulacak.

iPhone 14 Fiyatları

  • İphone 14 Mini: 799 Dolar
  • İphone 14: 899 Dolar
  • İphone 14 Pro: 1099 Dolar
  • İphone 14 Pro Max: 1199 Dolar