iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu! İPhone 14 Tam Bir Araba Parası..

iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu! İPhone 14 Tam Bir Araba Parası..

Apple, iPhone 14 fiyatlarını açıkladı mı? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Dolayısıyla merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Apple'ın iPhone 14'ü ne zaman satışa sunulacak? Çıkış tarihi ile ilgili bir şey söylendi mi?

iPhone 13'ten sonra gözler iPhone 14'e çevrildi. Apple telefonunun kaç TL'ye satılacağı çok soruluyordu. Bu nedenle çeşitli iddialar gözler önüne serildi. İşte son dakika iPhone 14 fiyatları ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Fiyatlara ilişkin merak edilenlerin yanı sıra telefonun ne zaman çıkacağı da merak ediliyor.

iPhone 14 Çıkış Tarihi

iPhone 14, her yıl olduğu gibi yüksek ihtimalle yılın 3. çeyreğin sonu veya 4. çeyreğin başında satışa sunulacaktır. Çıkış tarihiyle ilgili henüz geniş kapsamlı bir açıklama yapılmadı. Diğer Apple ürünlerinin de tanıtılacağı etkinlikte iPhone 14'ü göreceğiz. Tüm bu gelişmeler ışığında telefonun ne kadara satılacağı da merak ediliyor. Bilindiği üzere ülkemizde çok ciddi rakamlara satılan bu telefon modeli, bu sefer indirimli şekilde kullanıcıyla buluşabilir. Çünkü bilindiği üzere Apple'ın farklı bir strateji ile hareket ettiği ve daha fazla kullanıcıya erişmek için fiyatları düşürebileceği belirtiliyor.

iPhone 14 Fiyatları

iPhone 14'ün fiyatlarına gelecek olursak çok fazla iddia ortaya atıldı. Ancak genel olarak  iPhone 14 64 GB 25 bin lira, 128 GB 29 bin lira 256 GB ise 35 bin liradan değerlendirilecektir. Dolayısıyla bu fiyatlardan satışa sunulur ise kullanıcı sayısını artırabilir mi şüpheli gözüküyor.