iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu! Apple iPhone 14'ü Ne Zaman Çıkaracak?

iPhone 14 Fiyatı Belli Oldu! Apple iPhone 14'ü Ne Zaman Çıkaracak?

iPhone 14 fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler yaşandı. Tanıtım tarihi açıklanıyor. Öte yandan iPhone 14 ne kadara satılacak? Ülkemizde kaç TL'ye satışa sunulacağı büyük merak konusu haline geldi. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara değineceğiz. Apple, yine bomba açıklamalar yapacak.

Apple'ın iPhone 14 fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler meydana geliyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen telefon için pek çok kişi sabırsızlanmakta. Öte yandan merak edilen detaylar ya da yanıt bulacak. Peki ya telefon kaç dolara satışa sunuluyor? Öte yandan ülkemizde kaç TL'ye satılacağı merak konusu oldu.

iPhone 14 Fiyatları Ne Kadar?

iPhone 14'ün 128 GB'lik en ucuz modelinin fiyatı 800 dolardan başlayabilir. Öte yandan en pahalı modeli olan iPhone 14 Pro Max 1 TB hafıza alanlı telefonun ise 1400 dolardan satışa sunulması bekleniyor. Dolayısıyla en ucuz modelinin 25 bin Tl civarından satışa sunulması muhtemel. Ülkemizde astronomik rakamlara satılan model, dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.

Eylül'de Tanıtım Yapılacak!

Artık virüsün etkilerinin azalmasıyla birlikte iPhone 14 tanıtımının yüz yüze gerçekleşmesi planlanıyor. Dolayısıyla Apple'ın bu kararı büyük ses getirecek. Bakalım merakla beklenen özellikler arasında neler yer alacak hep birlikte göreceğiz.