iPhone 13'ün Fiyatı İyice Ucuzladı! Apple Fiyatlarda Büyük İndirim Yaptı

iPhone 13'ün Fiyatı İyice Ucuzladı! Apple Fiyatlarda Büyük İndirim Yaptı

iPhone 13 fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekiyor. Apple fiyatları düşürdü m? Pek çok kişinin merak ettiği bu durum karşısında 4000 TL'den fazla indirimli ürün alınabileceği görüldü. iPhone 13 satın almak için doğru zamanı bekliyorsanız işte vakti geldi. Fiyatlara yeni zam gelmeden satın alabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak?

iPhone 13 fiyatlarının ucuzlamasıyla birlikte Apple'ın indirim yaptığı iddia edildi. İphone 13'ün normalde 16.299 TL'ye satıldığı bilinmekte. Dolayısıyla ortalama 4500 TL'lik indirim yapılarak uygun fiyata bu telefonu satın alabileceksiniz. Peki bu nasıl olacak? Apple seven ve iPhone 13 satın almak isteyenler bu sorunun yanıtını bekliyor.

iPhone 13 Fiyatları Düştü mü?

Fiyatlara özel bir indirim uygulanmadı ancak sizler belli başlı yöntemlerle iPhone 13'ü ucuza satın alabileceksiniz. Yurt dışı garantili ürün satın almanız durumunda çok daha uygun fiyata denk gelecek. 11.500 TL'ye iPhone 13 satın almak mümkün hale gelecek. Apple ürünlerinin bu şekilde daha ucuz satın alındığı biliniyor.

Imei Kaydı Yaptırabilirsiniz

Imei kaydı yaptırarak sizler de telefonunuzun kullanım süresini 6 aylık periyotlarla uzatabileceksiniz. Dolayısıyla tek eksiğiniz garantisinin yurt dışında olması olacak. Eğer bu durum sizin için sorun değil ise iPhone 13'ü uygun fiyata satın alma imkanına erişeceksiniz.