iPhone 13'de Beklemedik Hata Ortaya Çıktı! Apple'den İphone 13 Açıklaması Geldi

iPhone 13'de Beklemedik Hata Ortaya Çıktı! Apple'den İphone 13 Açıklaması Geldi

Apple ve OLED ekran tedariği yaptığı BOE şirketi arasında sıkıntı yaşandı. Bu durum iPhone 13 fiyatlarını etkileyebilir. Apple'dan gelen açıklama sonrasında teknoloji dünyası şirketi konuşuyor. Peki nasıl bir hata yapıldı? Gündeme bomba gibi düşen haberle birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

iPhone 13 ve BOE arasında yaşanan skandal büyük ses getirdi. Apple'ın tedarik firmaları arasında yer alan BOE, izinsiz değişikliği neticesinde krize neden oldu. Pek çok kişi bu gelişmenin ayrıntılarını merak ediyor. Tasarımdaki değişiklikle birlikte gündem bir anda Apple ve BOE oldu. BOE'nin hamlesiyle beraber Apple'ın üretiminde çeşitli sıkıntılar yaşanacak mı?

Panel Tasarımında Değişiklik Yaptı!

BOE, yetkisi dışında bir hamlede bulundu ve Apple'ın panel tasarımında yetkisiz değişikliğe imzasını attı. Bu durum fark edilince ise bir anda gündem haline geldi. Aslında Apple'ın yetkiyi durdurma talimatı verdiği biliniyor. Ancak BOE'nin yine de böyle bir hamlede bulunması şaşırttı.

iPhone 13 Üretiminde Sıkıntı mı Var?

Apple, iPhone 13 üretiminde tedarik sıkıntısı yaşar ise bu durum fiyatlara yansıyabilir. Dolayısıyla Apple'ın önümüzdeki aylardaki performansına göre zam kararı alabileceği belirtiliyor. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrasında pek çok kişi neler yaşanacağını yakından takip edecek.