iPhone 13 Fiyatı 11.400 TL'ye Düştü! iPhone Apple 13 Fiyatı Hiç Bu Kadar Düşmemişti..

iPhone 13 Fiyatı 11.400 TL'ye Düştü! iPhone Apple 13 Fiyatı Hiç Bu Kadar Düşmemişti..

Apple, iPhone 13'te indirime mi gitti? Resmi sitede yazan fiyata rağmen 4500 TL daha ucuza satın alabilirsiniz. Üstelik ucuz iPhone 13'ler kapış kapış satılıyor. Peki sizler Apple'ın bu fırsatından nasıl yararlanacaksınız. Merak edilen indirime dair son gelişmeleri aktarıyoruz.

Apple'ın resmi sitesinde yazan iPhone 13 fiyatı 16 bin TL'yi geçmiş vaziyette. Artan teknoloji ürünü fiyatlarından sonra ucuz Apple ürünü almak isteyenler bu yöntemi deniyor. iPhone 13'ü ortalama 4000 TL daha ucuza satın alabilmek için neler yapılması gerektiğinden bahsedeceğiz. Bu şok indirimden faydalanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. İşte merak edilen ucuz iPhone 13 gerçeği...

iPhone 13 11.500 TL'ye İndi!

iPhone 13 fiyatının 11.500 TL'den satışa sunulduğu belirtiliyor. Peki resmi sitesinde nasıl 16 bin TL'den daha pahalı olabilmekte. Bunun sırrı ise ucuz olan telefonun garantisi Uluslararası yerlerde geçerli. Dolayısıyla siz Türkiye garantili bir telefon almak istiyorsanız elbette resmi internet sitesinden daha pahalıya satın almak zorundasınız.

Imei Kaydı da Yok!

Üstelik bu telefonların imei kaydı da bulunmuyor. Haliyle kaydını da yaptırmanız durumunda çok daha ucuz şekilde iPhone 13'e sahip olabilirsiniz. Bu modeli uzun zamandır kullanmayı hayal ediyorsanız artık hayallerinize ulaşmanıza çok az kaldı. Dolayısıyla fiyatlarda yeni bir zam gelişmesi yaşanmadan elinizi çabuk tutmalısınız.