iPhone 12'in Fiyatı 8700 TL'ye Düştü! Kapış Kapış Satılıyor!

iPhone 12'in Fiyatı 8700 TL'ye Düştü! Kapış Kapış Satılıyor!

Apple'a ait olan iPhone 12, beklentilerin daha da üstünde bir fiyata satışa sunuluyor. Ancak öyle bir indirimle karşılaşıldı ki herkes şaşırdı. Şimdi ise sevilen telefon modelinin güncel fiyat listesini paylaşacağız. Büyük bir indirimin yapıldığı görüldü. Peki iPhone 12 8700 TL'ye nereden alınır?

Apple'ın dahi yapmadığı bu indirim internet üzerinde görüldü. Pek çok kişi iPhone 12'i satın almayı beklerken yaşanan bu şok gelişme ile sarsıldı. Çünkü artık iPhone modellerinin en yeni sürümleri 20 bin TL'ye kadar çıkabilmekte. Hatta bu miktarı da rahat bir şekilde geçebiliyor. Dolayısıyla fiyat listesiyle birlikte internet üzerinde görülen bu indirim dikkat üstüne dikkat çekti.

iPhone 12 Güncel İndirim!

iPhone 12 için yapılan indirimden sonra 8700 TL fiyat etiketini görenler çok şaşırdı. Peki bu telefonu nereden satın alabileceğiz? Apple'ın kendi resmi internet sitesinde bile daha pahalı olduğu vurgulanıyor. Çeşitli e-ticaret sitelerinde ise öyle değil. Dolayısıyla sıfır ürün satın almak isteyenlerin internet üzerinden satın almaları durumunda daha hesaplı bir şekilde iPhone 12'e sahip olacağı bilinmekte.

iPhone 12 8700 TL'den Satılacak!

iPhone 12'in 8700 TL üzerinden satılacak olması heyecanla karşılandı. Özellikle de yakın zamanda telefonunu yenilemek isteyenler bu gelişmeye sevindi. Şimdi ise Apple ürünlerinde başka ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak göreceğiz.