İphone 12'den Stokları Tüketecek İndirim Geldi!

İphone 12'den Stokları Tüketecek İndirim Geldi!

Apple'ın iPhone 12'si indirimli olarak satışa sunulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Akıllı telefon satın alacaksanız bu indirimi kaçırmayın. Peki ya kaç bin TL'lik indirim sağlanacak? İşte detaylarıyla birlikte güncel gelişmeler...

iPhone 12 alacaklara güzel haber verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akıllı telefon fiyatlarındaki değişiklik gözler önüne serildi. Peki ya Apple'a ait akıllı telefonlarda yüzde kaç indirim yapıldı? Fiyatlar düşünce pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. 

iPhone 12 Güncel Fiyatlarında Son Durum!

iPhone 12 satın alacaklar, güncel fiyatların %30'a varan indirimle bu fırsatı değerlendirebilecek. Dolayısıyla indirimin kaç gün süreceği de merak ediliyor. Eğer sizler de akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız güncel fiyatları kontrol edebilirsiniz.

Apple Satışları Artıyor!

Öte yandan bu tarz indirimlerle birlikte iPhone 12 satışlarının arttığı belirtildi. Apple'ın satış sayısındaki yükseliş şirketin beklentilerini karşılıyor. 64 Gb, 128 GB ve 256 GB hafıza alanına sahip üç farklı seçenek ile sizler de iPhone 12  satın alabilirsiniz. Fiyatlar da ona göre değişkenlik gösterecektir. Ülkemizdeki astronomik fiyatlardan ötürü satın alımı zorlaşsa da zaman zaman bu tarz indirimler faydalı olabiliyor.