iPhone 12'de Bu İndirim Bir Daha Gelmez! Apple Telefonunda Fiyatlar Dibe İndi!

iPhone 12'de Bu İndirim Bir Daha Gelmez! Apple Telefonunda Fiyatlar Dibe İndi!

iPhone 12 fiyatlarında yapılan indirim herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Artık Apple akıllı telefonları oldukça ucuza satılıyor. Peki ya kampanyaya göre fiyatlar kaç bin TL düştü? Diğer akıllı telefon şirketleri bu indirimi kıskanabilir. İşte güncel fırsatlarla birlikte iPhone 12'nin fiyat listesi...

Apple'a ait olan iPhone 12, son dönemde teknolojiyle ilgilenen pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Ülkemizde astronomik fiyatlara satılması nedeniyle daha da merak konusu haline geldi. Ancak son zamanlarda belli başlı indirimler akıllı telefonu daha ucuza almamızı sağlamakta. Öyle ki bu indirimlerden biri de yeni başladı. Eğer sizler de bu modelden satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü kampanya sona ermeden binlerce TL kâr edebilirsiniz.
iPhone 12 Fiyatı Düştü!
iPhone 12'deki indirim çok konuşulacak. BEKO, adından söz ettirecek şekilde önemli bir kampanyaya imzasını attı. Bu fiyat değişimiyle birlikte artık akıllı telefon satın alacaklar bayram edebilir. Güncel gelişmelerle birlikte BEKO'nun fırsatlarına da değineceğiz. Apple'a ait olan iPhone 12 yüzde kaç indirimle satılacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.
iPhone 12 İndirimli Fiyat Listesi
Phone 12 64GB Blue Cep Telefonu Fiyatı: 19 bin 949 Türk Lirası
iPhone 12 64GB White Cep Telefonu Fiyatı: 19 bin 949 Türk Lirası
iPhone 12 64GB Black Cep Telefonu Fiyatı: 19 bin 949 Türk Lirası
iPhone 12 64GB Green Cep Telefonu Fiyatı: 19 bin 949 Türk Lirası
iPhone 12 64GB Red Cep Telefonu Fiyatı: 19 bin 949 Türk Lirası