iPhone 12 Pro İndirimli Satılacak! 2900 TL Fiyat Farkı Ortaya Çıktı!

iPhone 12 Pro İndirimli Satılacak! 2900 TL Fiyat Farkı Ortaya Çıktı!

Apple akıllı telefon modeli olan iPhone 12 Pro ile ilgili indirim gelişmesi yaşandı. Akıllı telefonun fiyatı 2900 TL düştü. Bunu duyan pek çok Apple kullanıcısı telefonunu yenilemek için harekete geçti. Peki iPhone 12 Pro nerede indirimli olarak satılıyor?

iPhone 12 Pro satın almayı planlayanlara sevindirici haber verildi. Son zamanlarda akıllı telefonlardaki indirimler gözler önüne seriliyor. Pek çok kişi satın almak istedikleri ürünlere ilişkin güncel fiyat listesini takip etmekte. Bu sefer bir süredir Apple ürünlerini bekleyenler sevindiren gelişme ile karşılaşacak. Peki akıllı telefon fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz? Apple'a ait olan iPhone 12 Pro kaç TL'ye satılacak? 2900 TL'lik indirim sonrasında bu ürünü nereden indirimli alabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz.

2900 TL İndirim Yapıldı!

iPhone 12 Pro'da 2900 TL'lik büyük bir indirim yapıldı. Dolayısıyla iPhone 12 Pro satın alacaksanız 22.950 TL vermeniz yeterli olacaktır. Peki bu fiyat neye göre hesaplandı? Apple'ın bu ürünün satın almak istiyorsanız nereye uğramalısınız? Çünkü her yerde aynı fiyata satılmıyor.

Turkcell Pasaj'da Büyük İndirim!

Turkcell Pasaj ile iPhone 12 Pro satın almak oldukça kolay. Çünkü diğer yerlere göre indirimli halde satılacak ve bu durum müşterilerin dikkatini şimdiden çekiyor. Milyonlarca aboneye sahip olan Turkcell, söz konusu gelişmeyle birlikte iPhone 12 Pro satışlarını iyice artıracağa benziyor.