iPhone 12 Pro Fiyatı İndirildi! iPhone 12 Pro 2900 TL Birden Düştü!

iPhone 12 Pro Fiyatı İndirildi! iPhone 12 Pro 2900 TL Birden Düştü!

Apple, iPhone 12 Pro için indirim yapacak mı? Bu indirimi görenler gözlerine inanamadı. Pek çok kişi 2900 TL'lik fiyat indirimi sonrasında iPhone 12 Pro almak için sıraya girebilir. Bu gelişmeden hemen sonra merak edilenler yanıt bulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat gelişmesi haberimizde...

iPhone 12 Pro fiyatında yapılan indirim sonrası gözler Apple severlere çevrildi. Çünkü akıllı telefonun uygun fiyata satılacak olması yeni gelişmeleri gözler önüne serebilir. Özellikle de indirimin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Gündeme bomba gibi düşecek gelişme sonrasında yaşanacaklar ise ortaya çıktı. iPhone 12 Pro kaç TL indirime girdi? Güncel fiyatı ortaya çıktı.

iPhone 12 Pro'da Son Durum!

iPhone 12 Pro fiyatına dair merak edilenler yanıt buldu. Fiyat listesine baktığımızda dikkat çekici gelişmelerle karşılaştık. 2900 TL'lik indirimle birlikte ürünün fiyatı iyice düştü. 2022 yılının başından bu yana gelen zamlarla birlikte ciddi oranda pahalılaştığı biliniyor. Haliyle bu durum bir süre daha konuşulacak gibi durmakta.

Kaç TL'ye Satılacak?

iPhone 12 Pro'nun şu an için 22.950 TL'den satıldığını belirtelim. Normalde 25.850 TL'den satışa sunulmaktaydı. Bu fiyat gelişmesinin hemen ardından pek çok kişi Apple ürünün satın almaya doğru yöneldi. Ancak Turkcell Pasaj üzerinde böylesine indirimli satıldığını da vurgulayalım.