iPhone 12 Pro Fiyatı 3 Bin TL Birden İndirim Yaptı! İşte iPhone 12 Pro Yeni Fiyat Listesi..

iPhone 12 Pro Fiyatı 3 Bin TL Birden İndirim Yaptı! İşte iPhone 12 Pro Yeni Fiyat Listesi..

Apple, iPhone 12 Pro fiyatında indirime mi gitti? Fiyatlar o kadar düştü ki görenler şok oluyor. Bu kampanyayı kaçırmak istemeyebilirsiniz. İşte son dakika iPhone 12 Pro fiyatları ve gündeme bomba gibi düşen bazı fırsatlar haberimizde yer alıyor.

iPhone 12 pro fiyatının düşmesiyle birlikte satın almak isteyenler sıraya girmeye başladı. Apple, son zamanlarda yaptığı indirimler ile adından söz ettiriyor. Pek çok akıllı telefonu indirime girmiş vaziyette. Ancak bizim gündemimizde iPhone 12 Pro bulunuyor. Peki ya bu telefonu satın almak için ne kadar bir ücreti gözden çıkarmamız lazım? Son dakika gelişmeleriyle birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

iPhone 12 Pro'da İndirim Var!

iPhone 12 Pro fiyatındaki indirim dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlara ilişkin merak edilenler de yanıt buldu. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek fiyat listesi ve çok daha fazlası şaşırtacak. Turkcell'in uygun fiyat üzerinden satışa sunduğu akıllı telefonun fiyatını da paylaşacağız.

Fiyatı 3 bin TL Düştü!

iPhone 12 Turkcell Pasaj’da sadece 22 bin 950 TL'ye satılmakta. Dolayısıyla 3 bin TL'lik indirimi kaçırmak istemeyenler elini hızlı tutmalı. Aksi halde indirimin süresi bitebilir. Dolayısıyla telefon değiştirmek isteyenlerin en kısa sürede satın alacağı düşünülüyor. Apple'a ait çeşitli kampanyalar ve çok daha fazlasını haber sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz.