iPhone 12 Fiyatlarındaki İndirim Çok Şaşırttı! iPhone 12'de Fiyatlar Yarıya İndi!

iPhone 12 Fiyatlarındaki İndirim Çok Şaşırttı! iPhone 12'de Fiyatlar Yarıya İndi!

iPhone 12 fiyatlarında büyük indirim sizleri bekliyor. Apple ürünlerindeki son durum açıklandı. Peki telefon nasıl bu kadar uygun fiyata satılacak? iPhone 12 hakkında merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. İşte güncel fiyat gelişmesi haberimizde...

iPhone 12 satın alacaklar için çok güzel bir haber verildi. Apple'a ait ürünlerin indirimli şekilde satılacağı belirtiliyor. Hal böyle olunca bunun nasıl mümkün hale geldiğinden de bahsedeceğiz. Söz konusu gelişmelerle birlikte iPhone 12 fiyatları şaşırttı. Türk Telekom üzerinden yapacağınız işlemler doğrultusunda telefondaki büyük fiyat değişimine şahitlik edeceksiniz.

Eski Telefonu Getirene İndirim!

Eski telefonunuzu getirdiğiniz takdirde ortalama 16 bin TL maliyetli olan iPhone 12, 10 bin TL'den satışa sunulacak. Haliyle Türk Telekom'un çeşitli hesapları doğrultusunda uygun fiyat belirlenecek diyebiliriz. Bu gelişmeler ışığında bizleri bekleyenler ve çok daha fazlasına değineceğiz. 10 bin TL'lik fiyat etiketi sonrasında pek çok kişi Türk Telekom'un yolunu tuttu. Sıfır telefona dair merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz. Apple telefonunu bu kadar ucuza satın almak isteyenler çok şaşırdı.

10 bin TL'ye iPhone 12!

iPhone 12 fiyatlarından sonra Apple ürününü satın almak isterseniz 10 bin TL'lik ödeme yapmanız yeterli olabilir. Bu gelişmelerle birlikte elbette getireceğiniz telefonun değeri de çok önemli. Gerekli hesaplamalar yapıldıktan sonra telefonun piyasa değerine göre bir fiyat belirlenecektir.