iPhone 11 Fiyatı Düştü! iPhone 11 Hiç Bu Fiyata İnmemişti Yetişen Alıyor..

iPhone 11 Fiyatı Düştü! iPhone 11 Hiç Bu Fiyata İnmemişti Yetişen Alıyor..

Apple, iPhone 11 fiyatları ile gündeme geldi. Yapılan indirimlerden sonra fiyatlarda düşüş yaşandığı görülüyor. Döviz kuruna bağlı bu düşüşte iPhone 11 satın almak isteyenler ne kadar ödeme yapacak? Üstelik diğer Apple ürünlerindeki son durum da merak ediliyor.

iPhone 11 fiyatında yaşanan düşüşle birlikte güncel fiyatı merak edildi. Yaz aylarında rekor seviyelere ulaşan fiyat gözler önüne serilmişti. Daha sonra döviz kurundaki artışla birlikte iyice arttı ve çeşitli müdahaleler ile kur düşürüldü. Şimdi ise daha uygun bir fiyata satıldığı görülüyor. Apple'ın sevilen akıllı telefon serisinde iPhone 11 almak için ne kadar ödeme yapmanız gerekiyor?

İphone 11 Fiyatları

iPhone 11 şu an için 10.000 TL'ye satılıyor. Daha önce 13.000 TL'yi geçtiği de görüldü. Dolayısıyla fiyatlarda gözle görülür değişiklik olduğunu fark ettik. Sizler de satın almak isterseniz Apple ürünlerinin güncel fiyatlarına göz atmayı unutmayın.

e-Ticaret Sitelerinde Uygun

e-Ticaret sitelerinde pek çok satıcı bulunuyor ve daha uygun fiyata satın alma ihtimaliniz mevcut. 18 watt hızlı şarj destekli 3.110 mAh büyüklüğündeki pili ile dikkat çeken iPhone 11, pek çok açıdan Apple'ın en kaliteli telefonlarından biri haline geldi. Dolayısıyla bu telefonu satın alacaksanız sizler de özelliklerine iyice göz atın. Çünkü sizi en az birkaç sene boyunca idare edebilecek kalitede bir ürün olduğunu söylemeliyiz.