Hyundai Elantra İçin 32 bin TL Birden İndirim Yaptı! Sıfır Faiz ile Hyundai Sahibi Olmak İçin Hemen Başvurun..

Hyundai Elantra İçin 32 bin TL Birden İndirim Yaptı! Sıfır Faiz ile Hyundai Sahibi Olmak İçin Hemen Başvurun..

Hyundai Elantra'nın modelleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kimse bunu beklemiyordu ancak artık otomobile dair önemli bir kampanyadan haberdarız. On binlerce TL daha az para vererek 2021 model Elantra sahibi olabilirsiniz. 2022 Mart ayında sıfır araç satın almak oldukça kolaylaştı...

Hyundai, 2021 model Elantra satışlarını artırmak için önemli bir karar aldı. Pek çok kişinin merak ettiği fiyat listesi güncellendi. Mart 2022 itibariyle Nisan'ın 17'sine kadar süreceği belirtilen indirimli liste yayınlandı. Fiyatlarda indirim yapıldığı haberi geldi. Elantra satın alacaklar indirimli hali ile satın alabilecekler. Peki otomobillerdeki güncel fiyat durumu ne halde? Hyundai'ye ait son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.

Hyundai Elantra Fiyatları

• 1.6 MPI 123 PS Style Benzin Manuel Vites 458 bin TL’den 432 bin TL’ye düştü.

• 1.6 MPI 123 PS Style Comfort Benzin CVT 469 bin TL’den 462 bin TL’ye düştü.

• 1.6 MPI 123 PS Smart Benzin CVT 522 bin 500 TL’den 517 bin 500 TL’ye düştü.

Kampanyada Son Bir Ay!

2021 model Hyundai Elantra satın alacaksanız elinizi çabuk tutmalısınız. Kampanya sona ermeden araç sahibi olabilirsiniz. Böylelikle pek çok kişinin merak ettiği otomobil satışlarına ilişkin önemli bir avantaj elde edecek olacaksınız. Sıfır araç satın almak isteyenler ve bu nedenle Elantra'ya şans verecek olanlar 30 bin TL'lik indirim fırsatından yararlanacak. Otomobillere ilişkin meraklı bekleyiş sürüyor. Sıfır araçlarda başka bir kampanya olacak mı merak edildi.