Huawei P50 Pro Fiyatlarında Büyük İndirim! Huawei'den 4 bin TL Değerinde İndirim Haberi!

Huawei P50 Pro Fiyatlarında Büyük İndirim! Huawei'den 4 bin TL Değerinde İndirim Haberi!

Huawei P50 Pro fiyatlarında indirim yapıldı. Oldukça uygun fiyata satılan akıllı telefon hakkında merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin merak ettiği Huawei'e ait telefonun 4 bin TL indirimle satışa sunulacağı belirtildi. İşte güncel gelişmelerle birlikte telefona dair detaylar haberimizde...

Huawei, son dönemde eski telefon satışlarını yakalamak için önemli kampanyalara imza atıyor. Öyle ki Xiaomi'nin tahtını ele geçirmesiyle birlikte yurt dışındaki satışlarını artırmayı planlayan şirket, indirim üstüne indirim yaptı. Çıkardığı akıllı telefonu uygun fiyata satmasındaki temel nedenin bu olduğu düşünülüyor. Pazar payını artırması ile birlikte çeşitli detaylara değinilmekte. İşte Huawei P50 Pro hakkında merak edilenler ve dahası haberimizde olacak.

Huawei P50 Pro Fiyatları Düştü!

Huawei P50 Pro'nun ortalama 4 bin TL'lik bir indirimle satılacağı ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Akıllı telefon hakkında neler biliyoruz? Oldukça sağlam bir kameraya sahip olan Pro model, diğer versiyonlarının aksine oldukça iyi kamera ve lens performansı sergiliyor. Sahip olduğu lensin kalitesi de fazlasıyla bilinmekte. İşte güncel fiyatları ve indirimli halini sizlerle paylaşalım.

Huawei P50 Pro Ne Kadar?

  • HUAWEI P50 Pro - Siyah fiyatı: 24 bin 999 TL yerine sadece 20 bin 499 TL
  • HUAWEI P50 Pro - Altın fiyatı: 24 bin 999 TL yerine sadece 20 bin 499 TL