GTA 6'nın Haritası ve Başlama Tarihi Sızdırıldı! GTA 6 Haritası Tamamen Farklı...

GTA 6'nın Haritası ve Başlama Tarihi Sızdırıldı! GTA 6 Haritası Tamamen Farklı...

GTA 6'yı bekleyenlere müjdeli haber verildi. Oyunun harita sistemine ait bilgiler sunuldu. Oyun o kadar geniş bir haritada olacak ki görenler şaşıracak. Üstelik çıkış tarihine ilişkin Rockstar Games'den bilgi geldi. Söz konusu gelişmelere dair güncel haberleri sizlerle paylaştık.

GTA 6, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekecek bir hamlede bulundu. Pek çok kişinin merak ettiği oyuna dair güncel gelişmeleri paylaşacağız. GTA 6 bir süredir kodlanmakta. Oyun hala bitmedi fakat her geçen gün yeni bir bilgi elde ediyoruz. Bu yeni bilgi haritalardan geldi. Daha önce hiç yaşamadığınız bir GTA deneyimi sizleri bekliyor olacak. Peki oyunla ilgili neler biliyoruz?

Harita Çok Büyük Olacak

Oyunda gezilebilir alanın çok büyük olacağı ve keşfetmenin zaman alacağı belirtiliyor. Dolayısıyla GTA 6 için yapılan bu hamle büyük ses getirdi Gerçekten de metaverse ve sanal gerçeklik evreni üzerinde bu kadar fazla durulurken GTA 6 için yapılan bu açıklama dikkat çekiciydi.  Haritanın büyüklüğüyle birlikte oyun ne zaman çıkacak sorularının yanıtı da verildi. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenler yanıt buluyor.

Oyun 2024'te Çıkabilir

Öte yandan Rockstar Games'in hazırlıkları oldukça uzun sürmekte. Gerek çalışma koşulları ve gerekse oyun için eklenen özelliklerin süresi uzuyor . Dolayısıyla 2024 yılında oyunun çıktığını görebiliriz. Daha erken bir tarih olması beklenmiyor. Öncesinde 2023 veya 2024 yılı deniyordu ancak şimdi parmaklar 2024 yılını gösteriyor.