General Mobile GM 22 Pro İndirimleri Açıklandı! General Mobile'den Büyük Fırsat

General Mobile GM 22 Pro İndirimleri Açıklandı! General Mobile'den Büyük Fırsat

General Mobile GM 22 Pro'daki indirimler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt buldu. Öyle ki akıllı telefon satın alacaksanız neye dikkat etmelisiniz? İşte uygun fiyata akıllı telefonun satıldığı mağazalar...

General Mobile GM 22 Pro satın almak isteyenler bir süredir indirim bekliyordu. Fiyat performans olan bu telefon dikkatleri üzerine çekmekte. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte indirime dair bilgiler vereceğiz. Peki ya akıllı telefon satın alacaksanız neye dikkat etmelisiniz? Çeşitli teknoloji mağazalarındaki indirimli fiyatlara değiniyoruz. Öte yandan son zamanlardaki teknoloji ürünlerindeki fırsatlar bitmek bilmiyor.

General Mobile GM 22 Pro İndirimde!

General Mobile GM 22 Pro'nun fiyatı bir hayli düştü. Eğer sizler de son zamanlarda iyice fiyat artışı yaşayan akıllı telefonlardan birini satın almak istiyorsanız bu indirimi kaçırmayın. Çünkü 17 Eylül itibarıyla bu fırsat belki bir daha gelmeyebilir. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

Fiyatlar Ne Kadara Düştü

General Mobile GM 22 Pro fiyatlarındaki düşüş gözler önüne serildi. Aşağıdaki liste üzerinden sizler de güncel fiyatları öğrenebilirsiniz:

General Mobile GM 22 Pro 128 GB Siyah Cep Telefonu (General Mobile Türkiye Garantili)

5.799 Türk Lirası   TeknoSA'da

General Mobile GM 22 Pro 128GB Akıllı Telefon İnci Beyazı

4,997 Türk Lirası   Media Markt 'ta