Galaxy A03 Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu! Galaxy A03 11 Bin TL'ye Düşüyor..

Galaxy A03 Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu! Galaxy A03 11 Bin TL'ye Düşüyor..

Samsung Galaxy A03'ün uygun fiyatını ve özelliklerini görenler satın almak istedi. Peki yeni çıkan giriş seviyesi telefon ne kadara satılacak? Merakla beklenen gelişmelere ilişkin son dakika bilgilerini paylaşıyoruz. Samsung'un yeni telefonu hakkında özellikler ve fiyat listesi sizlerle...

Samsung, Galaxy A03'ün fiyat ve özelliklerinden söz etti. Hindistan'da satışa çıkarılan ürünün kaç dolara satıldığı da merak ediliyor. Giriş seviyesi telefonu olması nedeniyle büyük olasılıkla uygun fiyattan alıcısını bulacak. Türkiye'de de düşük fiyata satılması beklenmekte. Son zamanlarda akıllı telefon üreticilerinin daha makul ürünler piyasaya sürdüğünü görmekteyiz. Özellikle de Samsung'tan gelen son adım dikkat çekti.

Galaxy A03 Özellikleri

Samsung Galaxy A03'ün 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. Arka kameradaki birincil sensörün 48 MP olması ve ön kameranın ise 5 MP olması dikkat çekti. Üstelik şarj desteğinin de güçlü olduğu belirtiliyor. Batarya için 5.000 mAh değer biçildi. Şarj hızı ise yüksek ihtimalle 10W olarak tahmin ediliyor. Dolayısıyla çok hızlı şarj edeceğini söyleyemeyiz. Ancak şarjını uzun süre kullanabilirsiniz.

Galaxy A03 Fiyat Listesi

Hindistan'da satışa sunulan Samsung Galaxy A03'ün giriş fiyatı 3GB+32GB seçeneği için 10.499 Rs yani 140 dolar olarak belirtildi. 4GB+64GB seçeneği ise 160 dolar yani 11.999 Rs'ten satışa sunulmakta. Bakalım telefon ülkemize geldiğinde ne kadara satılacak hep birlikte göreceğiz.