Ford Puma'da Büyük İndirim! Düşük Faizli Krediyle de Alınabilecek!

Ford Puma'da Büyük İndirim! Düşük Faizli Krediyle de Alınabilecek!

Ford Puma ile ilgili yeni kampanya duyuruldu. Otomobil fiyatı iyice düştü. Üstelik düşük faiz oranı ile kredi çekmek de mümkün olacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Puma araçlarıyla ilgili ne gibi gelişmelerin yaşandığını sizlerle paylaşıyoruz. 15 Haziran 2022 tarihli güncel Ford Puma fiyatları...

Ford Puma, son zamanlarda çeşitli fırsatlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanyadan faydalanmak isterseniz sizler de düşük faizli kredi ile araç sahibi olabilirsiniz. Sıfır araçlardaki bu kampanyalar büyük dikkat çekmekte. Özellikle de Ford Puma gibi SUV sınıfı gibi otomobiller çok seviliyor.

Fiyatlarda İndirim!

Öte yandan otomobil fiyatlarında da indirim yapıldığı belirtiliyor. Bu nedenle elini çabuk tutan kazanacak gibi gözükmekte. Kredi kampanyasıyla birlikte fiyatlarda da indirim yapılması sevindirdi.

Ford Puma Kredi Kampanyası

Ford Puma'nın kredi kampanyası daha çok konuşulacağa benziyor. 100 bin TL'lik kredi için 0,99 faiz oranı belirlendi. Üstelik vade sayısı da 12 olarak açıklandı. 30 Haziran 2022Ye kadar sürmesi planlanan kampanya bir süre daha devam edecek. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ford Puma 15 Haziran 2022 Fiyatları

                Style      SUV       1.0L EcoBoost 95PS        6 İleri Manuel    Benzin Euro        Fiyatı:    635.500 TL

                Style      SUV       1.0L EcoBoost 125PS      7 İleri Otomatik Benzin Euro        Fiyatı:    686.900 TL         

                ST-Line SUV 1.0L EcoBoost 155PS 7 İleri Otomatik Fiyatı:               815.700 TL